ვებ-გვერდი
საკონსერვო საწარმო
„კეთილი და პატიოსანი“ ასე ჰქვია დასალევ ხილ-ბოსტნეულს, რომლის წარმოებაც საქართველოში პანდემიის დროს დაიწყო და ბაზარზე 2020 წლის ზაფხულში გამოჩნდა. „კომერსანტი“ დეტალებისთვის კომპანიის დირექტორს გიორგი ახალაძეს დაუკავშირდა, მისი განცხადებით, კეთილი და პატიოსანი ამ ეტაპზე 6 გემოს აწარმოებს, სამომავლოდ კი ორი გემოს დამატებას აპირებს. გიორგიახალაძემ „კომერსანტთან“ საუბრისას აღნიშნა, რომ პროდუქტით დაინტერესდნენ როგორც საქართველოში, ასევე მის ფარგლებს გარეთაც.