ვებ-გვერდი
ეფ-ფოსტა
vakhtangbar@yahoo.comტელეფონი
+995322692538მისამართი
თბილისი / (ნაძალადევი) გიორგი ჭყონდიდელის ქ. -87
გამოქვეყნებულია
ნატურლენდი
იხილეთ სხვა სიახლეები ამ კომპანიისგან
ინგრედიენტები: 100 გრ. თევზის ფილე 1 ც. კარტოფილი 1 ც. სტაფილო 1 ც. ხახვი 2 ღერი კამა 2 ღერი ქინძი 1 ჩ/კ ზეითუნის ზეთი მომზადების წესი: კარგად გარეცხეთ თევზი, მოათავსეთ ადუღებულ წყალში და მოხარშეთ ცალკე ქვაბში მოხარშეთ კუბებად დაჭრილი კარტოფილი, სტაფილო და მთლიანი ხახვი ბოსტნეული რომ მოიხარშება, დაუმატეთ თევზი, მთლიანი ქინძი და კამა. ადუღებიდან 3 … თევზის წვნიანი (8 – 9 თვიდან) Read More »
სრულად ნახვაინგრედიენტები: ვაშლი – 100 გრ ქათამი – 200 გრ სუხარი – 50 გრ ხახვი – 75 გრ ოხრახუში – 10 გრ ხორბლის ფქვილი – 20 გრ   მომზადების წესი: . გარეცხეთ 1 დიდი ვაშლი, გათალეთ და გახეხეთ წვრილად, გადაუწურეთ ზედმეტი წვენი . მოხარშეთ ქათმის მკერდი და დაჭერით პატარა ნაჭრებად . მოამზადეთ ბოსტნეული: ხახვი და ოხრახუში … ქათმის კატლეტი ვაშლით (1.5 წლიდან) Read More »
სრულად ნახვაინგრედიენტები: ჭარხალი – 100 გრ არაჟანი (10%) – 20 მლ მაგარი ყველი – 40 გრ ნაღების კარაქი – 5 გრ ხახვი – 30 გრ ზეითუნის ზეთი – 15 მლ   მომზადების წესი: . ჭარხალი გარეცხეთ და მოხარშეთ. გააციეთ და დაჭერით გრძლად, ან პატარა კუბიკებად . ხახვი გაასუფთავეთ, დაჭერით საშუალო ნაჭრებად და შეწვით ზეითუნის ზეთში . … არაჟანში მოთუშული ჭარხალი (1.5 წლიდან) Read More »
სრულად ნახვაინგრედიენტები: წიწიბურა – 150 გრ ქიშმიში – 30 გრ ბანანი – 50 გრ ვაშლი – 70 გრ რძე – 350 მლ   მომზადების წესი: . ქვაბში ჩაასხით რძე და დაუმატეთ კარგად გარეცხილი წიწიბურა. ხარშეთ დაბალ ცეცხლზე (თან მოურიეთ) დაახლოებით 25 წუთი, სანამ რძე ბოლომდე არ დაშრება . წვრილად გახეხეთ ვაშლი, ქიშმიში კარგად გარეცხეთ, დაუმატეთ ფაფას, … წიწიბურა ხილთან ერთად (12 თვიდან) Read More »
სრულად ნახვაინგრედიენტები: კარტოფილი – 50 გრ ავოკადო – 60 გრ ხაჭო – 50 გრ   მომზადების წესი: . კარტოფილი გარეცხეთ, კანგაუცლელად მოხარშეთ. გაციების შემდეგ მოაცალეთ კანი და დაჭერით პატარა კუბიკებად . ავოკადოს მოაშორეთ კანი და კურკა. ჩანგლით დაჭყლიტეთ პიურეს კონსისტენციამდე, აურიეთ ხაჭო და შემდეგ კარტოფილი გემრიელი სალათი მზადაა!
სრულად ნახვაინგრედიენტები: ლობიო – 100 გრ წითელი ბულგარული – 100 გრ ნიორი – 5 გრ ხახვი – 30 გრ ზეითუნის ზეთი – 5 მლ   მომზადების წესი: . ლობიო კარგად მოხარშეთ (3-ჯერ გამოუცვალეთ წყალი) . წითელი ბულგარული გარეცხეთ და დაჭერით პატარა კუბებად. ხახვი დაჭერით თხელ რგოლებად, ნიორი კარგად დაჭყლიტეთ . ზეითუნის ზეთი გააცხელეთ, დაუმატეთ ხახვი, ნიორი … ლობიო წითელ ბულგარულთან ერთად (1.5 წლიდან) Read More »
სრულად ნახვაინგრედიენტები: ხბოს ხორცი – 50 გრ ნიახურის ფესვები – 150 გრ კამა – 5 გრ ზეითუნის ზეთი – 15 მლ   მომზადების წესი: . გარეცხეთ ხორცი, ჩადეთ ადუღებულ წყალში და ხარშეთ მომზადებამდე . მოხარშული ხორცი გაატარეთ ხორცის მანქანაში, ან დაკეპეთ . ნიახურის ფესვები ჩადეთ ადუღებულ წყალში და ხარშეთ დარბილებამდე, შემდეგ დააბლენდერეთ, ან გახეხეთ და შეურიეთ … ხბოს ხორცის და ნიახურის ფესვების პიურე (9 თვიდან) Read More »
სრულად ნახვაინგრედიენტები: ხბოს ხორცი – 30 გრ ყაბაყი – 120 გრ ზეითუნის ზეთი – 5 მლ   მომზადების წესი: . ხბოს ხორცი გარეცხეთ და ჩადეთ წყალში. ადუღების შემდეგ წყალი გადაუქციეთ, ჩადეთ ახალ წყალში და მოხარშეთ . პატარა ნაჭრებად დაჭერით ყაბაყი, მოათავსეთ სხვა ჭურჭელში და მოხარშეთ . მოხარშული ყაბაყი დაჭყლიტეთ, ან დააბლენდერეთ, შეურიეთ დაბლენდერებულ ხორცს და დაუმატეთ … ხბოს ხორცის და ყაბაყის პიურე ( 8 თვიდან) Read More »
სრულად ნახვაინგრედიენტები: კარტოფილი – 70 გრ ყვავილოვანი კომბოსტო – 25 გრ მწვანე ლობიო – 25 გრ მწვანე ბარდა – 20 გრ ხახვი – 25 გრ ნაღების კარაქი – 5 გრ რძე – 50 მლ მომზადების წესი: . ბოსტნეული კარგად გარეცხეთ, გაასუფთავეთ და დაჭერით პატარა ნაჭრებად . ქვაბში ჩაასხით წყალი, ჩაყარეთ დაჭრილი ბოსტნეული, მთლიანი ხახვი და მწვანილი … ბოსტნეულის სუპი (1.5 წლიდან) Read More »
სრულად ნახვა